Prohledat tento blog

pondělí 13. září 2010

Juniorka Viktorie ukončila sérii porážek


Tak se konečně dočkali. Rezerva fotbalové Viktorie Plzeň se v úvodu soutěže hledala, po šesti kolech se krčila s pouhým jedním bodem na předposledním místě tabulky. Včera utnuli svěřenci trenéra Skály sérii porážek a zdolali na domácím trávníku mužstvo Arsenalu Česká Lípa 2:0. Po bezbrankové první půli rozhodla o osudu zápasu 57. minuta, v níž Antonín Presl napálil odražený míč pohotově pod břevno. Pečeť na první výhru Západočechů v sezoně přidal v 70. minutě Dvořák. „Po vedoucím gólu z nás spadla nervozita, začali jsme více kombinovat. Soupeř otevřel hru a výsledkem byla naše druhá branka. Jsem moc rád, že jsme vyhráli, hráčům to dodá sebevědomí do dalších zápasů. Hodně nám v defenzivě pomohly zkušenosti a přehled Miloše Brezinského z A mužstva,“ nechal se po utkání slyšet trenér juniorky Jiří Skála.

FC Viktoria Plzeň B – Arsenal Česká Lípa 2:0 (0:0)
Branky: 57. Presl, 70. Dvořák. Rozhodčí: Kalenda – Hrubeš, Váňa. ŽK: Parys (ČL). Diváci: 150.

Viktoria: Houdek – Nový, Štefl, Brezinský, Dvořák – Sladký (46. Šlajs), Vitouš – Presl, Darida (78. Mudra), Beránek (88. Aubrecht) – Herák. Trenér: Jiří Skála.

Ostatní výsledky 6. kola: Písek - Králův Dvůr 4:0, Pardubice - Chomutov 0:1, Bohemians Praha - Jablonec B 6:2, Mladá Boleslav B - Žižkov B 4:0, České Budějovice B - Ovčáry 3:2, Karlovy Vary - Hlavice 0:0, Slavia Praha B - Kunice 3:1, Liberec B - Vltavín 0:1.

Žádné komentáře:

Okomentovat