Prohledat tento blog

sobota 4. září 2010

Doubravka nestačila na Sokolov


Druholigový celek Sokolova byl ve druhém kole Ondrášovky Cupu nad síly divizní Doubravky. Hosté potvrdili roli favorita a po hladké výhře 3:0 míří do třetího kola, kde s největší pravděpodobností změří síly s pražskou Spartou. Domácí, kteří nemohli počítat se zraněným stoperem Novákem, sehráli s favoritem v první půli důstojnou partii. V dobré pozici se ocitl Šimr, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. Sokolov dvakrát udeřil po půl hodině hry. Nejprve se tváří v tvář gólmanovi Hroníkovi prosadil chladnokrevně Podrazký a dvě minuty nato tentýž hráč propálil domácího brankáře podruhé. Opaření domácí fotbalisté si ve druhém dějství vytvořili několik náznaků šance, ale své snažení nedotáhli do konce. Hosté si zaslouženou výhru pojistili patnáct minut před koncem. Střídající Javorský ranou z dvaadvaceti metrů uzavřel střelecký účet zápasu. „V první půli jsme měli čtyři šance, dali jsme dva góly. Chtěli jsme hrát se Spartou a to se nám podařilo," prohlásil spokojeně trenér vítězů Stanislav Purkart.

Senco Doubravka – Baník Sokolov 0:3 (0:2)
B: 32. a 34. Podrazký, 75. Javorský. Rozhodčí: Paták. ŽK: 1:0. Diváků: 150.

Senco Doubravka: Hroník (75. Hasenöherl) – Řezáč (80. Pondělík), P. Krejčí, Švec, Štrajt – Duchek (46. Petrželka), Jůda, Sýkora, Mészáros, Štverák – Šimr. Trenér Karel Krejčí.

Baník Sokolov: Zacharda – Kaplan, Studík, Knakal, Hanzlík – Podrazký, Pilař (73. Javorský), Čada, Dittrich (55. Duchnič) – Šilhan (63. Blažek), Mlika. Trenér Stanislav Purkart.

Žádné komentáře:

Okomentovat