Prohledat tento blog

středa 8. září 2010

Indoss zaskočil pražskou Bohemku


Futsalisté Indossu vstoupili skvěle do své premiérové sezony mezi českou litou. Nováček soutěže zdolal favorizovaný celek Bohemians 1905 na jeho palubovce těsně 5:4. Plzeň zaskočila výrazně posíleného soupeře disciplinovanou defenzivní taktikou a rychlými brejky. A po jednom z nich se ujala vedení. Pražané ale záhy kontrovali vyrovnávací brankou a Kopecký ještě v první půli třikrát orazítkoval tyč. Spokojenější ale odcházeli do kabin hráči Indossu po bleskovém brejku Míky. Domácí ještě naposledy dokázali v bouřlivém prostředí srovnat, ale poté Plzeňané utekli soupeři na 4:2. Bohemka dokázala snížit na rodzíl jediné branky, jenže po nacvičeném signálu vedla Plzeň znovu o dva góly. Bohemians už jen snížili při powerplay na konečných 4:5. „Výhry si cením, v týmu soupeře se to jen hemžilo známými jmény. Kluky musím pochválit za disciplínu a bojovnost. Z míry nás nevyvedli ani fanoušci Bohemky, kteří nám o poločase bouchali na okno kabiny,“ pochválil své svěřence kouč Petr Šindelář. V pátek se v rámci druhého kola utká Indoss s Třincem.

Bohemians 1905 Praha - SK INDOSS Plzeň 4:5 (1:2). Branky: Dlouhý 2, Frohna 2 - D. Míka 2, M. Míka, Mižár, Vnuk. Rozhodčí: Kresta, Černý. ŽK: 1:1. Diváci: 300.

Další výsledky 1. kola: Chrudim – Tango Brno 8:1, Benago Zruč n. S. – Pardubice 8:1, Slavia Praha – V. Mýto 4:2 , Jistebník – Teplice 1:1, Třinec – Helas Brno 8:3.

Žádné komentáře:

Okomentovat