Prohledat tento blog

neděle 22. srpna 2010

Juniorka Viktorie stále čeká na výhru, neuspěla ani na Vltavínu


Rezerva plzeňské Viktorie neuspěla ani ve svém třetím vystoupení v České fotbalové lize. Po debaklu v Chomutově 2:5 a remíze s Královým Dvorem podlehli svěřenci trenéra Skály v Praze Vltavínu 1:2. Přitom Viktoriáni vedli ještě dvacet minut před závěrečným hvizdem, ale závěr totálně nezvládli. Na výsledku se velkou měrou podepsali chybně pískající rozhodčí. Západočeši se ujali vedení po čtvrt hodině hry brankou Hrušky, který zpracoval kolmici od Dvořáka a s přehledem zavěsil. Aktivnější hosté pak měli řadu dalších přiležitostí, ale skóre se již do přestávky nezměnilo. Ve druhé půli spálil jasnou šanci Vaněček a zanedlouho odpustil sudí domácím dva jasné fauly ve vápně. Vltavín otočil vývoj zápasu během tří minut. Nejprve se trefil hlavou Škovránek a za tři minuty přetavil Kuchař nařízenou penaltu ve vítězný gól. V samotném závěru byl ve stoprocentní šanci faulován Darida, ani tentokrát rozhodčí faul neodpískal.
Martin Lepeška, asistent trenéra Viktorie: "Máme hrozné pocity, to se dnes dělo na hřišti nemá obdoby. Herně jsme byli lepším celkem, měli jsme řadu pěkných akcí, ale vše měl v režii rozhodčí. Tři jasné penalty za fauly na naše hráče zezadu neodpískal a proti nám ji nařídil po běžném souboji, když si domácí hráč zakřičel. V poslední minutě běžel Darida sám na branku, byl sražen opět zezadu a hrálo se dál. Do zápisu jsme uvedli námitky, mělo by se to tedy řešit. Po utkání mi řekl hráč domácích Kuchař, že se sám stydí za to, co s námi rozhodčí vyvedl."

Loko Vltavín - Viktoria Plzeň B 2:1 (0:1)

Branky: 70. Škovránek, 73. Kuchař z PK - 16. Hruška. Rozhodčí: Průcha. ŽK: 1:5. Diváků: 170.

Viktoria B: Houdek - Nový, Štefl, Růžička, Mandous - Vitouš (57. Mudra), Sladký, Darida, Dvořák - Hruška, Vaněček. Trenér Jiří Skála.

Žádné komentáře:

Okomentovat