Prohledat tento blog

středa 11. srpna 2010

Juniorka Viktorie si odváží z Chomutova debakl


Juniorce Viktorie Plzeň se vstup do České fotbalové ligy nezdařil. V úvodním kole podlehli svěřenci trenéra Jiřího Skály nováčkovi soutěže Chomutovu vysoko 2:5. Plzeňští mladíci hráli v úvodu s domácími vyrovnanou partii, studenou sprchu jim však přichystal gólem z pokutového kopu Sigmund. Inkasovaná branka hosty otřásla, o šest minut později se sám před Houdkem zjevil Smola a plzeňský gólman neměl šanci. V úvodu druhé části vrátil západočechy do zápasu přesnou střelou Vaněček. Viktoria si poté vytvořila řadu brankových příležitostí, ale Dvořák s Herákem své šance zahodili. Domácí knokautovali plzeňské mladíky v rozmezí 68. a 84. minuty. Po trefách Dolejšky, Šollara a Doksanského se utkání dohrávalo pouze z povinnosti. Definitvní podobu dal výsledku čtyři minuty před koncem Presl z pokutového kopu. „Věřím, že tým předvede v příštím zápase odpovědnější výkon,“ pokáral mužstvo trenér Skála.

FC Chomutov - FC Viktoria Plzeň B 5:2 (2:0).
Branky: 16. Sigmund, 22. Smola, 68. Dolejška, 74. Šollar, 84. Doksanský - 49. Vaněček, 86. Presl. ŽK: Čonka, Hyneš, Dolejška - Nový, Štefl, Vaněček, Dvořák. Rozhodčí: Váňa. Diváci: 252.

Viktoria B:
Houdek - Nový, Chvojan, Štefl, Mandous - Sladký, Darida (34. Herák), Dvořák (78. Vitouš) - Presl, Vaněček, Mudra (82. Beránek).

Žádné komentáře:

Okomentovat