Prohledat tento blog

úterý 11. ledna 2011

Plzeň posiluje ofenzivu. Získala Filla, teď chce i kanonýra Keriče


Lídr fotbalové Gambrinus ligy z Plzně se chystá na jaro století. Viktoria letos míří za titulem, ale druhá Sparta stáhla v závěru dlouhého podzimu náskok na čtyři body.

Plzeň nyní patřičně posiluje kádr pro jarní boje o titul. Viktoria udržela největší opory a navíc získala po záložníku Petru Trappovi další výraznou posilu, na tři a půl roku přichází Martin Fillo. Ofenzivní záložník působil v norském Stavangeru, kam odešel před třemi lety právě z Plzně. Plzeňský půlmistr v těchto dnech také intenzivně jedná s libereckým ostrostřelcem Keričem, o kterého se zajímá také pražská Sparta.

Plzeňský celek naopak opustí defenzivní opory Rada s Navrátilem, kteří mají namířeno do tureckého Sivassporu. Pokud uspějí na zdravotních testech, Turci s nimi podepíší smlouvy na tři a půl roku. Vzniklou mezeru by měl podle informací Deníku zacelit 192 centimetrů vysoký stoper Aleš Neuwirth z ostravského Baníku.

V západočeském týmu také skončilo hostování Žůrkovi a Černohorci Miličovi, naopak zpět se vrací vytáhlý stoper Hájovský.

Plzeň stojí na prahu historického úspěchu, ale milionářská Sparta ještě určitě neřekla poslední slovo. Jak dopadne jarní hon Plzně za titulem?

Žádné komentáře:

Okomentovat