Prohledat tento blog

pátek 28. ledna 2011

Hokejbalová reprezentace míří do Plzně


Opravdovou lahůdku servíruje o víkendu oddíl HBC Škoda Plzeň. V hale na Košutce se podruhé uskuteční hokejbalový turnaj Pilsen Cup, tentokráte však změří síly národní týmy. Kromě českého výběru se představí také tuzemská dvacítka, Švýcarsko a Slovensko.

Loni na Pilsen Cupu hrály kluby, přičemž v silné konkurenci triumfovali domácí borci, kteří na turnaji neprohráli a inkasovali pouze jediný gól.

Letošní ročník poslouží národním týmům jako tréninková, ale především zápasová zkouška před blížícím se světovým šampionátem v Bratislavě. Kvůli neuskutečněnému kempu v Mostě to bude pro českou reprezentaci ještě více potřeba.

Turnaj otevře páteční souboj České republiky s naší dvacítkou, večer je na programu duel Slovensko – Švýcarsko.

Kompletní nominace:

Brankáři
Tomáš Semera (Plzeň), Zdeněk Banda (Ústí nad Labem), Lukáš Heczko (Třinec)

Obránci
Jan Hrabica (Hradec Králové), Radek Honický, Jan Příhoda, Tomáš Rejthar (Kladno), Tomáš Hák (Letohrad), David Tyburec (Vlašim), Miroslav Růžička, Petr Švanda (Ústí nad Labem), Jan Pospíšil (Most)

Útočníci
Petr Novák, Jan Bacovský, Pavel Kubeš, Jan Bílý (Hradec Králové), Lukáš Plzák, Martin Kruček, Jiří Kruček (Kert Park Praha), Aleš Kypet, Slavomír Švancar (Most), Ondřej Kejř (Plzeň), Libor Topolánek, Petr Ogurčák (Kladno), Lukáš Hudeček (Třinec)



Zdroj: www.hokejbal.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat