Prohledat tento blog

neděle 12. prosince 2010

Plzeň čeká klíčový souboj, přijíždí Litvínov


Hokejisté Plzně se připravují na možná klíčový zápas sezony, v němž půjde "o šest bodů." Jedenáctí Indiáni totiž hostí desátou Benzinu Litvínov, na kterou ztrácí rovných deset bodů. Modrobílí bojovníci mohou umazat bodové manko na Litvínov v přímém souboji, v opačném případě by soupeř mohl odskočit na propastných třináct bodů...
Plzni se letos proti Chemikům daří. První utkání v ČEZ Aréně skončilo snadnou výhrou Indiánů 6:1 a i odveta se nesla v podobném duchu, modrobílí zvítězili 3:0. Navíc nutno dodat, že Severočeši působí mimo své mantinely bezzubým dojmem.
V minulém kole sehráli Plzeňané doslova hokejový thriller. Padesát minut vyučovali v Liberci domácí tým a vedli 6:2, v závěru ale si cestu za třemi body zkompilovali a za stavu 6:5 se strachovali o výhru. Cennou výhru ale v infarktovém závěru ubránili. Plný bodový zisk si ale připsali i Chemici, když doma přehráli mistrovské Pardubice.
Souboj s Litvínovem bude posledním utkáním v ČEZ Aréně v letošním roce. Plzeňany poté čeká nepříjemná venkovní série, během níž zavítají do Vítkovic, na led mistrovských Pardubic, na Slavii a na led kladenského Vagnerplastu. Veledůležitý duel začíná v tradičních 17.30 hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat