Prohledat tento blog

sobota 13. listopadu 2010

Viktoria skolila Opavu za půl hodiny


Fotbalisté plzeňské Viktorie potvrdili v prvním osmifinále Ondrášovka Cupu roli favorita a přehráli vedoucí mužstvo Moravskoslezské fotbalové ligy 3:0. Skóre se zrodilo už v první půlhodině hry, kdy domácí třikrát rozvlnili síť opavské branky. Kouč Vrba nechal odpočívat své opory Rezka, Bystroně, Koláře a Rajtorala. Skóre se poprvé měnilo v 11. minutě, kdy se po Horváthově centru trefil hlavou Bakoš. Druhou trefu přidal za tři minuty přesnou ranou Jiráček. V 31. minutě potěšil oko diváka kapitán Horváth, který dělovkou ze pětadvaceti metrů zvýšil na 3:0. Krbeček v domácí kleci si na balon sáhl až v závěru poločasu po střele Zapletala. Ve druhém dějství Plzeň viditelně ubrala a hosté toho málem využili, ale Zapletal mířil jen do břevna. Viktoria tak má před odvetou v Opavě pohodlný tříbrankový náskok. Pokud Viktoriáni postoupí, čeká je na jaře ve čtvrtfinále Mladá Boleslav.

FC Viktoria Plzeň – SFC Opava 3:0 (3:0).
Branky: 11. Bakoš, 14. Jiráček, 31. Horváth. Rozhodčí: R. Hrubeš – Filípek, Mencl. ŽK: Bakoš, Rada – Wirth, Formánek. Diváci: 2565.

Plzeň: L. Krbeček – Limberský (46. Rajtoral), Navrátil, Brezinský, Jiráček – Petržela, Rada, Horváth (55. Kolář), Ďuriš – Bakoš, Střihavka (70. Milić). Trenér: Vrba.

Opava:
Novák – Kiša, Cigánek, Formánek (46. Švrček), Čáp – Žmolík, Partyš (80. Horka), Wirth, Zapletal, Vyskočil – Halaška (68. Schaffartzik). Trenér: Mazura.

Žádné komentáře:

Okomentovat