Prohledat tento blog

sobota 20. listopadu 2010

Na turnaji v halovém hokeji dominoval Rakovník


Oddíl pozemního hokeje HC Bolevec 1970 hostil v hale Slavie v Borském parku již 13. ročník turnaje o Velkou cenu města Plzně v halovém hokeji. Halový hokej je populární zimní varianta pozemního hokeje. Hraje se v šesti hráčích včetně brankáře na každé straně.
Na turnaji se představilo osm týmů, z toho čtyři mužstva hrají halovou extraligu: Litice, Rakovník, Hradec Králové a pořádající celek Bolevce. Dalšími týmy byly Kadaň, Hostivař a rezervní týmy obou plzeňských družstev.
Z úvodních skupin se do semifinálových bojů probil Rakovníka, Litice, Bolevec a Hostivař. Roli jednoho z favoritů nepotvrdil Hradec Králové. První finálové místo si zajistili hráči Litic, kteří v derby jednoznačně předčili pořádající tým a zvítězili 7:2. Ve druhém semifinále se radoval Rakovník po hladké výhře 5:1 nad Hostivaří. V bojích o umístění poté rezerva Litic zdolala "B" tým Bolevce a Hradec Králové Kadaň. Bronz si zajistili domácí borci po výhře 3:1 nad Hostivaří. Prvenství si odvezl celek Rakovníka, který po výtečném výkonu zdolal Litice 3:0 a navázal tak na triumfy z let 2007 a 2008.

Žádné komentáře:

Okomentovat