Prohledat tento blog

neděle 10. října 2010

Indiáni podlehli outsiderovi soutěže


Nepřesvědčivé výkony plzeňských hokejistů pokračují i nadále. Indiáni v pátek nestačili na beznadějně poslední kladenský Vagnerplast, když jim na výhru nestačila ani stoprocentní střelecká úspěšnost první hvězdné formace Sýkora, Straka, Vlasák. Středočeši dvakrát v utkání vedli, obě trefy domácích měl na svědomí hrdina zápasu Kafka, který využil dvou minel v plzeňské defenzivě. Hosté ale v obou případech dotáhli jednogólové manko a ve 34. minutě šli po brance Petra Sýkory poprvé v utkání do vedení. Indiáni však vedení neudrželi, protože v 51. minutě zacílil přesně mezi Přikrylovy betony Martin Látal. O chvíli nato si hosté oddechli při dělovce Treilleho do tyčky. Vítěze neurčilo ani pětiminutové prodloužení a ke slovu se tak dostaly samostatné nájezdy. Vítěznou trefu a první výhru Vagnerplastu v sezoně vystřelil domácím Jaroslav Kalla. Tipsport extraliga pokračuje v úterý 12. října jubilejním desátým kolem, ve kterém Plzeň přivítá na domácím ledě Mladou Boleslav.

Kladno – Plzeň 4:3 sn (1:1, 1:2, 1:0 – 0:0)
Branky a nahrávky: 6. Kafka (Toman), 23. Kafka (Toman), 51. Látal (Kuchler, Procházka), rozhodující nájezd Kalla – 9. Straka (Vlasák, Sýkora), 27. Vlasák (Straka, Slaney), 34. Sýkora (Vlasák, Benák). Rozhodčí: Turčan, Lacina – Bádal, Pouzar. Vyloučení: 9:10. Využití: 2:1. Diváci: 2051.

Kladno: Cikánek – Kameš, Drtina, Piskáček, Toman, Procházka, Šmach, Růžička – Treille, Patera, Kafka – Valský, Kalla, Bělohlav – Látal, Melka, Kuchler – Eberle, Stieler, Gengel – Luňák.

Plzeň:
Přikryl – Slaney, Modrý, Jeřábek, Hanzlík, Dresler, Benák, St. Pierre – P. Sýkora, Straka, Vlasák – Lammers, Dvořák, Langfeld – Stránský, Kovář, J. Heřman – Vostřák, Lev, J. Heřman.

Žádné komentáře:

Okomentovat