Prohledat tento blog

úterý 8. února 2011

Fotbalový lídr ve Španělsku nezářil


Lídr fotbalové Gambrinus ligy se na turnaji ve španělském Copa del Sol neprosadil. Fotbalisté Viktorie Plzeň prohráli na Pyrenejském poloostrově všechna tři utkání a skončili bez bodu poslední. Viktoriánům nepomohla ani podpora početné výpravy z Plzně, která vyrazila za svými oblíbenci.

Šachtar Doněck – Viktoria Plzeň 2:1 (0:0)

Nejlepší utkání sehráli Západočeši hned na úvod turnaje. Ukrajinského mistra trápili do posledního hvizdu, ale nakonec odešli poraženi. Lídra tuzemské nejvyšší soutěže dostal do vedení Kolář a Plzeňané poté dlouho drželi hubené vedení. Až v 81. minutě se prosadil přesnou střelou Douglas a vyrovnal. Závěr duelu Plzeň nezvládla. Červenou kartu viděli Jiráček i Ďuriš a po standardní situace rozhodl o výhře Šachtaru svou druhou brankou Brazilec Douglas.

Viktoria Plzeň – Sportul Studentesc Bukurešť 1:4 (1:0)

Výhry se Viktoria nedočkala ani ve svém druhém vystoupení. V souboji s posledním týmem rumunské ligy vyhrála první půli, ve druhém dějství jí ale soupeř zasadil tvrdé K.O. a zvítězil 4:1.

Viktoria Plzeň – Rapid Bukurešť 0:1 (0:0)

Okřídlené rčení „do třetice všeho dobrého a zlého“ se nepotvrdilo. Plzeňský půlmistr selhal i ve svém posledním souboji, tentokrát nestačil na Rapid Bukurešť. Jediný přesný zásah v zápase zaznamenal po hodině hry Herea střelou z pokutového kopu. V závěru byl sice vyloučen Tavares, na vyrovnání ale nezbýval Viktorii dostatek času.

Žádné komentáře:

Okomentovat