Prohledat tento blog

úterý 20. července 2010

Ondrášovka Cup: Domažlice si zastřílely, Chrást přehrál Zličín


Víkendovými předkoly se o víkendu rozjel nový ročník Ondrášovky Cupu a představily se i dva západočeské celky. Domažlice nasázely Citicím devět branek a Chrást po výtečném výkonu přehrál pražský Zličín.

Citice – Domažlice 0:9
Hosté účastníka přeboru Karlovarského kraje doslova vymazali ze hřiště. Kanonádu načal už v první minutě Bahleda, za deset minut se trefil nováček Braun a když se ve 20. minutě prosadil i Mužík, bylo o postupujícím prakticky rozhodnuto. S chutí hrající Chodové si otevřeli střelnici a do konce prvního poločasu přidali ještě tři zásahy. Domažlice po změně stran pochopitelně polevily, přesto se ještě třikrát měnil stav. Na konečných 9:0 pro Domažlice upravil v poslední minutě Havlíček. Střeleckým apetitem nabitý Bahleda se blýskl hattrickem. V prvním kole poháru přivítají Domažličtí fotbalisté dalšího západočeského zástupce v soutěži, druholigový celek Sokolova.

Chrást – Zličín 3:1
Chrást přehrál divizního nováčka ve všech herních činnostech a po celou dobu měl utkání pod kontrolou. V první půlhodině šel dvakrát sám na hostujícího gólmana Kovařík, ale v obou případech neměl správně seřízenou mušku. Až do třetice se domácí forvard nemýlil a otevřel skóre. Domácí měli do konce první půle ještě čtyři jasné šance, ale branku z nich nevytěžili. Po přestávce udeřilo na opačné straně. Domací podcenili rohový kop Pražanů a Mlejnek srovnal na 1:1. V dalším průběhu pokračovala přehlídka neproměněných šancí domácích, kteří nakonec zaslouženě dovedli zápas do vítězného konce. Hosté faulovali střídajícího Zedníka ve vápně, nařízený pokutový kop nečekaně rozehrál Vaigl na Kovaříka a ten se nemýlil. Chrást přidal pěčeť na postup v 73. minutě, kdy z další penalty skóroval Vaigl.

Žádné komentáře:

Okomentovat