Prohledat tento blog

pondělí 12. července 2010

Plzeňští boxeři vyválčili druhé místo


Plzeňští boxeři z oddílu BC Ondřeje Stacha pod vedením Luboše Stacha, trenéra první třídy Václava Pilce a trenéra druhé třídy Ondřeje Stacha vydřeli v soutěži družstev první lize mužů výborné druhé místo. Osmičlenné týmy KO Brna, Brna–Lískovce, Ostravy, Mostu, Ústí nad Labem a Plzně bojovaly celkem deset zápasů, z toho pět doma a pět venku.
Výsledky: BC Plzeň – BC Ústí n. Labem 10:6, BC Ostrava – BC Plzeň 8:8, BC KO Brno – BC Plzeň 8:8, BC Plzeň – BC Brno–Lískovec 8:8, BC Ústí n. Labem – BC Plzeň 10:6, BC Plzeň – BC KO Brno 10:6, BC Brno–Lískovec – BC Plzeň 10:6, BC Most – BC Plzeň 4:12, BC Plzeň – BC Ostrava 14:2 a poslední vítězství v zápasu sezony na domácí půdě BC Plzeň – BC Most 12:4.
Plzeňští boxeři díky lepšímu skóre přeskočili favorizované Ústí nad Labem a vyválčili stříbrné medaile. Nejčastěji do hry zasáhli: do 54 kg Jáchym Wiesner, do 57 kg Rafael Duchoň, do 60 kg Lubomír Bečák, do 64 kg Vladimír Pešek, do 69 kg Václav Pytel, do 75 kg Míra Zaspal, do 81 kg Lukáš Tengler a nad 81 kg Martin Horák. Dále se ve hře objevili: Denis Telvák, Meran Alekozaii, Patrik Balog, Patrik Jiráček, Martin Šejnoha, Josef Kvěch a Václav Šampalík.

Žádné komentáře:

Okomentovat