Prohledat tento blog

středa 28. července 2010

Domažlice, Chrást a Koloveč v Ondrášovka Cupu končí


O víkendu pokračoval Ondrášovka Cup prvním kolem a na trávník vyběhly hned čytři celky z Plzeňského kraje.
Chrást – Doubravka 1:3
V západočeském derby na sebe narazili Chrást a Doubravka. Chrást se do prvního kola kvalifikoval úspěšným předkolem, kde zdolal pražský Zličín. Senco Doubravka však byla nad jeho síly. Domácí fotbalisté začali utkání aktivněji a v 29. minutě se poprvé měnilo skóre. Roubal dostal míč perfektně do uličky a nedal hostujícímu gólmanovi šanci. Druhý gól měli na kopačce Kovařík, Kroc i Stružka, šance však zůstaly nevyužity. A tak udeřilo na druhé straně. V nastavení první půle srovnal favorit z Doubravky zásluhou Šimra. Klíčová situace nastala po hodině hry. Domácí obránce Haidlmayer fauloval v šanci Duchka a musel předčasně pod sprchy. Doubravka dokázala početní převahu využít hned dvakrát. Po trefách Petrželky a Beránka míří hosté do druhého kola, kde je čeká druholigový Baník Sokolov.
Domažlice – Sokolov 2:5
Lepší vstup do utkání měli hosté, kteří se ujali vedení v 11. minutě trefou Vaněčka. Chodové se vrátili do zápasu v 18. minutě, kdy odražený míč pohotově zametl do sítě Mužík. Po inkasované brance hosté zařadili vyšší rychlostní stupeň a po dělovce ze třiceti metrů v podání Šilhana šli znovu do vedení. Ještě do poločasu přidal třetí zásah z pokutového kopu Podrázký. Po změně stran se prosadil sokolovský Duchnič, domácí rychle korigovali Mužíkem z pokutového kopu. Své příležitosti poté neproměnili Hartl a Donko a tak měli poslední slovo hosté, v samotném závěru dal výsledku konečnou podobu Mlika.
Koloveč – Králův Dvůr 1:4
V pohledném střetnutí se hosté ujali vedení po čtvrt hodině hry po trefě Nováka. Koloveč kontrovala v 28. minutě. Po trestném kopu uklidil míč za záda hostujícího brankáře Černohorský. Obraz hry se opticky srovnal, ale hosté se ještě v první půli dostali do sedla brankou Machovce. V úvodu druhého dějství se připomněl chladnokrevnou koncovkou někdejší fotbalista Teplic Sabou a zvýšil na 3:1. Domácí fotbalisté nesložili zbraně, ale střelecká impotence jim nedovolila skórovat. Naopak na opačné straně se prosadil dvě minuty před záverečným hvizdem Frydrych.

Žádné komentáře:

Okomentovat