Prohledat tento blog

neděle 30. října 2011

Straka & spol. padli podruhé v řadě doma. Rodí se tu krize?


Plzeňští Indiáni podruhé za sebou neubránili domácí pevnost a po Spartě podlehli i Kometě Brno. Dříve oblíbený soupeř Plzně zdeptal Strakovu družinu šestigólovou smrští, na které se největší měrou podílel hattrickem Jakub Svoboda.

Nevyzpytatelná Kometa tak v ČEZ Aréně ukázala svou lepší tvář. V letošním ročníku už dokázala vyplenit led Slavie a Plzně, přičemž dohromady nasázela patnáct branek! Na druhé straně ale Kometa fatálně vyhasla například na ledě Kladna a odvezla si osmibrankovou nadílku.

Letošní Tipsport extraliga je vůbec plná překvapení… Tento fakt ostatně dokazují i Indiáni: po pondělní hladké výhře ve Vítkovicích utrpěly dvě domácí porážky, přičemž ta s Brnem patří do kategorie nečekaných. Je tu snad náznak krize?

Zatím stále není důvod k panice. Extraligový kolotoč se teprve roztáčí a Plzeňané drží pohodlnou pátou příčku. Nyní je však čeká nepříjemné čtyřzápasové venkovní turné, během něhož se utkají s Mladou Boleslaví, Karlovými Vary, pražskou Slavií a Zlínem. Ale jak už jsme se letos několikrát přesvědčili, extraliga nabízí častá překvapení…

Žádné komentáře:

Okomentovat