Prohledat tento blog

úterý 25. října 2011

Kam letos dojdou plzeňští hokejbalisté?


Výkony jako den a noc zatím předvádí hokejbalisté Plzně v Tipgames extralize. Na jednu stranu dokázali zdecimovat Karvinou desetigólovým přídělem, střelecký apetit demonstrovali i v duelech s Letohradem a Jindřichovým Hradcem. Po slibném začátku, kdy ze šesti klání zvládli hned čtyři, se ale omlazený tým nezadržitelně propadá tabulkou. Po čtyřech porážkách v řadě mu nyní patří až osmá příčka, s pouze jednobodovým náskokem na dvojici Karviná, Jindřichův Hradec.

HBC Plzeň před sezonou přišla o řadu opor, a to Chowaniece, Komance, Muchla a Juráčka. Před několika dny se navíc na zahraniční angažmá vydal Adam Roušal. Trenéři tak musí stavět na mladších, nezkušených hráčích, kteří nedokážou udržet stabilní formu.

O víkendu vyplenili hokejbalovou halu na Košutce Pardubice a o den později i Kert Praha. Souboj s Pardubicemi rozhodly hned úvodní minuty a slepené údery Východočechů. Domácí potom marně dřeli, dotírali na hostujícího brankáře, vyrovnat se jim už nepodařilo. Recept Plzeň nenašla ani na pražský Kert a podlehla 2:5.

Šanci na reparát mají Plzeňané v pátek 28. října, kdy změří síly s favorizovaným Kladnem. Vzchopí se Plzeň a bude opět útočit na nejvyšší příčky? To ukáže až čas…

Žádné komentáře:

Okomentovat