Prohledat tento blog

pondělí 3. října 2011

Škoda! Fotbalisté nedokázali zdolat poslední Ostravu a Sparta mizí v dáli


Dřeli, stříleli, svírali hosty v dusivých kleštích, ale rozhodující trefa nepřišla. Takový byl obrázek včerejšího duelu mezi Plzní a posledním Baníkem Ostrava. Úřadující šampion sice po čtvrt hodině vedl zásluhou Jiráčka, ale ještě do přestávky se šťastně prosadil Svěrkoš. Plzeňané pak po zbytek zápasu marně obléhali ostravskou svatyni…

Nečekané bodové ztráty s outsidery, to je letošní bolístka Viktorie. V minulém kole jen bezbranková remíza s Českými Budějovicemi, teď další citelná ztráta s letos neškodným Baníkem. Vybírá si snad únava a uspokojení z veleúspěšné loňské sezony svou daň?

Střelecký prach Viktoriánům v posledních týdnech zvlhl. Dvě utkání a jediný gól, a to proti nim stála dvě nejhorší mužstva Gambrinus ligy. Baník si včera připsal teprve druhý bod v soutěži. Viktoria drží pátou příčku s pouze dvoubodovým mankem na druhé Klokany. Ale největší konkurent Viktorie, celek pražské Sparty, mizí Plzni v nedohlednu s dvanáctibodovým náskokem.

Už vstup do sezony neproběhl podle plzeňských představ. V úvodním duelu remíza s Libercem, pak porážka v Edenu s Bohemians. Viktoria značně zaostává za loňskými výkony, udrží kontakt se špičkou i po utkání na půdě nevyzpytatelného Slovácka?

Žádné komentáře:

Okomentovat