Prohledat tento blog

sobota 1. října 2011

Povzbuzeni kanonádou v derby se Indiáni chystají na Slavii


Hokejisté Plzně zvládli ostře sledované derby s Karlovými Vary a přibalili lázeňským hostům na cestu šest branek. Energetici zmítající se ve finančních potížích letos tápou – mají na kontě pouhé tři body a patří jim předposlední příčka v tabulce. Utkání v ČEZ Aréně nabídlo jednoznačný průběh, i když Energetici své šance rozhodně měli… Především v první třetině podržel domácí Adam Svoboda, pak už se ale hrálo podle plzeňských not. Indiáni ve druhé části rozebrali obranu hostů do posledního „šroubku“ a za sedm minut nasázeli čtyři branky. Karlovarští pak jen kosmeticky poupravili skóre na 2:6.

Debakl Varů načal sváteční střelec Dvořák, skórující v extraligovém duelu téměř po roce. Dále se trefili Vlasák, Pitule a Johnson a hosté byli zralí na ručník. A ještě jeden individuální úspěch včerejšího večera - Ondřej Kratěna vsítil v 55. minutě jubilejní 250. gól v nejvyšší české soutěži a zajistil si tak vstupenku do Klubu hokejových střelců. V závěrečném dějství padli ještě čtyři branky, na osudu utkání se ale nic nezměnilo.

O další extraligové body se už zítra přijedou modrobílí bít do pražské O2 Areny, kde změří síly s domácí Slavií. Růžičkově družině se zatím příliš nedaří, z pěti utkání posbírali "sešívaní" jen šest bodů. Podaří se Indiánům vyplenit O2 Arenu?

Žádné komentáře:

Okomentovat