Prohledat tento blog

pondělí 17. října 2011

Křest ohněm! Viktoria se postaví do cesty nejlepšímu týmu světa


Souboj trpaslíka s obrem. Jak jinak lze pojmenovat středeční duel Ligy mistrů na slavném Nou Campu, kde změří síly místní FC Barcelona s plzeňskou Viktorií? Obhájce trofeje a první tým světového žebříčku – zkrátka a dobře nejlepší fotbalové mužstvo současnosti, to je „Barca“.

Katalánský velkoklub letos znovu šlape jako hodinky. Ve španělské lize se po sedmi kolech vyhřívá na čele tabulky a daří se mu i v Lize mistrů, po remíze s Milánem si otevřel střelnici v Borisově a vyhrál 5:0. Dokáže Plzeň vzdorovat?

Vrbovi svěřenci zatím v nejslavnější soutěži rozhodně nezklamali. Po domácí remíze s Borisovem se statečně bránili na San Siru, leč po porážce 0:2 odjeli domů s prázdnou. Ale Barcelona, to je přece jen jiný šálek kávy…

Barcelona v generálce přejela Racing de Santander 3:0, dvakrát se trefil „božský“ Messi a jednou Xavi. Viktoria po dvou nepovedených duelech v Gambrinus lize zvedla hlavu a zdolala Slovácko 3:1. Projde Viktoria testem nejlepšího mužstva světa? Pokud jste zvědaví a nevyrážíte přímo do Španělska, sledujte stanici ČT4 Sport.

Žádné komentáře:

Okomentovat