Prohledat tento blog

sobota 30. července 2011

Viktoria se veze na vítězné vlně, sklonit se musel i Rosenborg


Běží 33. minuta, Kolář přenechává balon Pilařovi a ten nekompromisní dělovkou posílá míč do norské sítě! Takto vypadal jediný gólový moment utkání v norském Rosenborgu, po kterém si český šampion veze do odvety velmi nadějné skóre 1:0.

Po úvodní čtvrthodině věnované obětem pátečního masakru začali domácí aktivněji, ale Vrbovi svěřenci se postupně osmělovali. Po čtvrthodině hry se hostům zranil gólman Pavlík a mezi tři tyče putoval Daněk. A právě navrátilec do plzeňského kádru se stal jedním z hrdinů večera. Do role druhého se parádní ranou k tyči pasoval Václav Pilař. Na jeho trefu už Trondheim nedokázal najít odpověď.

Postupem času sice tlak norského suveréna sílil, kleště se stahovaly, ale plzeňská obranná hráz v čele s výtečným Daňkem odolala. Viktoria si tak odváží senzační výsledek do domácí odvety, která je na programu 3. srpna ve Štruncových sadech. Trenér Vrba však krotí euforii, je nutné zůstat „nohama na zemi“. Český šampion má na dosah poslední čtvrté předkolo nejslavnější fotbalové soutěže. Už v případě vyřazení Rosenborgu by si Viktoria „polepšila“ o 80 milionů...

Žádné komentáře:

Okomentovat