Prohledat tento blog

pátek 18. listopadu 2011

Indiáni se vrací zpět na vítěznou vlnu


Po náznaku krize a několika porážkách v řadě se plzeňským hokejistům opět vrací na hole herní pohoda. Před reprezentační přestávkou dobyli led pražské Slavie a včera po zhruba týdenní pauze navázali kvalitním výkonem ve Zlíně a zvítězili 3:1.

Výhru na Hané režíroval kapitán Straka, který v 26. minutě trefil vítězný gól a v závěrečné periodě ještě přihrál Kratěnovi na uklidňující zásah. Plzeň si pojistila sedmou příčku, má však ještě utkání k dobru.

Zlínští Berani, to je v poslední době pro Straku a spol. oblíbený sok. Z posledních šesti měření sil se vždy radovali hokejisté Plzně. Kromě náčelníka Straky držel plzeňské akcie také brankář Mazanec, který inkasoval gól po takřka sto minutách!

Zlínští borci znovu tápali v koncovce a v letošní extralize zatím drží jeden neslavný primát – vstřelili nejméně branek v celé soutěží, pouhých 44 ...

Plzeň tak na ledě Zlína jasně odmítla jakoukoliv debatu o krizi. Formu Západočechů prověří už dnes úřadující mistr, celek třineckých Ocelářů. Protáhnou Indiáni vítěznou sérii? Sledujte stanici ČT4 Sport.

Žádné komentáře:

Okomentovat