Prohledat tento blog

neděle 4. prosince 2011

Extraligový kolotoč se přehoupne do druhé poloviny. Udrží si Indiáni konstantní formu?


V hokejové Tipsport extralize začíná pomalu přihořívat. Extraligový maraton totiž dospěl do své druhé poloviny. A už dnes načnou mužstva druhou půlku zápasové porce.

Nejvyšší hokejová soutěž nenápadně spěje do fáze, kdy už si mužstva nemohou dovolit zaváhání, zbytečnou ztrátu bodů. První polovina vykrystalizovala mužstva na obou pólech tabulky, ale stále zbývá mnoho bodů ve hře.

Plzeňští Indiáni v čele s náčelníkem Strakou vyrazili na válečnou stezku 18. září proti Vítkovicím, kde i přes rychlé vedení Moravanů duel dotáhli do zdárného konce. Jelínkovi svěřenci se nachází v klidných vodách, drží čtvrtou příčku se sedmačtyřiceti body a aktivním skóre 78:71. Navzdory dvěma debaklům během necelého měsíce (s Brnem a Litvínovem) předvádí Straka a spol. kvalitní výkony.

Na špici tabulky se hřeje pražská Sparta, která po hurikánu, který zasáhl její hráčský kádr, letos šlape jako hodinky. Na opačném pólu se znovu usazuje Mladá Boleslav.

Druhou polovinu ligy otevřou Indiáni dnes v předvečer mikulášské nadílky proti Vítkovicím. Jak dopadne třetí měření sil mezi tradičními rivaly?

Žádné komentáře:

Okomentovat