Prohledat tento blog

úterý 13. září 2011

Historická mise začíná, přijíždí Borisov


Je to tady, Den D nadešel! Už jen pár hodin zbývá do začátku fotbalové Ligy mistrů. A že to letos nebude pro plzeňského fanouška ročník ledajaký... Na trávník totiž vyběhnou fotbalisté Plzně ke svému premiérovému klání v milionové soutěži. Nejen plzeňští fans se těší na konfrontaci s AC Milán a „Barcou“. Premiérový hrací den ale český mistr narazí na čtvrtý celek „skupiny smrti“ – běloruský Borisov.

Z táborů obou mužstev sálá před utkáním sebevědomí. Porazit outsidera a pokusit se obrat giganty, tak zní bojový plán obou koučů. BATE Borisov není radno podceňovat... Před třemi lety se sedminásobný mistr Běloruska statečně bil v těžké skupině s Juventusem, Zenitem Petrohrad a Realem Madrid. Přestože nakonec obsadil poslední příčku, dokázal dvakrát obrat o body Juventus a jednou ruský Petrohrad. Solidní výsledky uhrál i v Evropské lize.

Zatímco BATE má bohaté zkušenosti z evropských soutěží a už hrál Ligu mistrů, pro Vrbovi svěřence bude večerní duel premiérou v nejslavnější soutěži. Ale způsob, jakým se Plzeňané kvalifikovali, netřeba připomínat.

Úvodní výkop pro Plzeň historického duelu proběhne v 20.45 v pražském Edenu, paralelně se ve skupině H hraje „souboj titánů“ AC Milán vs. FC Barcelona.

Žádné komentáře:

Okomentovat