Prohledat tento blog

středa 14. září 2011

Bakošova trefa do šatny BATE neskolila


Spravedlivou dělbou bodů skončil premiérový duel Viktorie v Lize mistrů. Běloruský BATE Borisov svým nepříjemným stylem hry vydřel v Edenu bod a ukončil tak letošní pohárovou suverenitu Plzně, která trvala šest utkání. Přesto však téměř dvacet tisíc fanoušků v ochozech tleskalo českému mistrovi a také pohledným akcím na obou stranách.

Plzeňští neskrývali po utkání zklamání, vždyť do 69. minuty živili naději na tříbodový zisk. Po Bakošově brance do šatny byli na koni, ve druhé půli ale udeřil jako blesk z čistého nebe Bressan a zajistil hostům veselejší cestu domů. Plzeň sahala po výhře, na konto však přibyl „jen“ bod. Důležité však je, že se v Champions League „oťukala“ a může stále živit další naděje. I když další soupeři ve skupině, to je přece jen jiný kalibr…

Smírně se rozešli také Barcelona a AC Milán v „souboji gigantů“ skupiny H. Hosté orámovali duel brankami v první a poslední minutě a vezou z Nou Campu cenný bod. Barcelona rozdýchává knockout, AC Milán slaví. A právě italskému velkoklubu a úřadujícímu mistrovi Itálie se postaví český šampion 28. září na San Siru.

Žádné komentáře:

Okomentovat