Prohledat tento blog

pátek 3. června 2011

Rebel Duda znovu Indiánem


Vůdce Indiánů Martin Straka před novou sezonou mohutně posiluje. Po zvučném trojlístku Svoboda, Kaberle a Kratěna zalovil ve známých vodách – dres s Indiánem oblékne znovu Radek Duda. Hokejový rebel se totiž mezi Indiány vrací po několika měsíční odmlce, a to na roční hostování z prvoligového Chomutova, který o něj po zpackaném finále druhé nejvyšší soutěže ztratil zájem. Straka už po loňské smolné sezoně prohlásil, že hodlá celek výrazně posílit. A své slovo drží dokonale.

Nenapravitelný hokejový rebel brzy stane před soudem za to, že v lednu v Karlových Varech napadl na přechodu pro chodce staršího muže a udeřil ho pěstí. Kontroverzní forvard se však blýskl na západě Čech už v minulém ročníku, ve kterém stačil za pětadvacet střetnutí nasbírat 29 kanadských bodů. Především proto se stal pro Plzeň zajímavým zbožím.

Vedle Dudy přichází také sparťanský mladík Pavel Mrňa, který strávil převážnou část kariéry v nižších soutěžích. V hvězdami nabitém kádru Sparty nebylo snadné se prosadit, a tak vyráží Mrňa na první mimopražské extraligové angažmá.

Žádné komentáře:

Okomentovat