Prohledat tento blog

úterý 14. června 2011

Fotbalový šampion se chystá do Rakouska


Úřadující mistři z Plzně zahájili jako první celek Gambrinus ligy letní přípravu. A není divu... Již v červenci se totiž svěřenci Pavla Vrby pokusí o zázrak v podobě postupu do milionářské ligy mistrů!

Po necelých dvou týdnech dovolené a oslav se tým sešel opět na trávníku. V kádru Západočechů zatím neproběhlo příliš mnoho změn. Trenér Vrba nyní disponuje čtyřmi gólmany – Daněk a Krbeček se vrátili z hostování, Ticháček a Pavlík se tak o své místo v mistrovském kádru budou muset poprat.

Jedinou novou tváří v celku Viktorie je zatím Václav Pilař. Královéhradecká opora přichází do západočeské metropole na roční hostování s následnou opcí. V souvislosti s posílením ofenzivních řad se také spekuluje o Miroslavu Slepičkovi, který strávil jaro v druholigovém německém Fürthu. Naopak ze Štruncových sadů zřejmě zmizí reprezentant Jan Rezek, o kterého se vážně zajímá kyperská Famagusta. O své místo v týmu se přišel ucházet i mladík Darida.

Co se přípravy na evropskou konfrontaci týče, Viktoriány nejprve čeká trojlístek místních soupeřů z nižních soutěží – Koloveč, Doubravka a druholigový Sokolov. Na závěr přípravy pak odcestují na rakouské turné, kde na vlastní kůži pocítí evropskou konkurenci. Postupně se proti Plzni postaví Maccabi Haifa, Karpaty Lvov a rumunská Kluž.

Žádné komentáře:

Okomentovat