Prohledat tento blog

středa 24. srpna 2011

European Trophy: Indiáni stále bez porážky


Hokejisté Plzně zatím prožívají úspěšnou přípravu na novou sezonu. A letos to není příprava ledajaká... Indiáni se totiž společně s několika dalšími českými celky účastní turnaje European Trophy, největšího evropského turnaje současnosti. A vedou si zatím na výbornou!

Mountfield – Plzeň 2:3 PP

Jako první změřili Indiáni síly s tradičním soupeřem – Českými Budějovicemi. Téměř dvě periody trvající bezgólový stav zlomil až kanadský zadák Kinrade. Modrobílí ještě jednou vedli, ale houževnatý Mountfield dotáhl utkání do prodloužení. Tam přišla první velká chvíle Tomáše Vlasáka, který vystřelil Plzni druhý bod.

Kärpät Oulu – Plzeň 2:3 SN

Utkání v Oulu s místním Kärpätem okořenila až třetí část, ve které padli všechny branky ze hry. Průběh utkání jako v Budějovicích, akorát v zrcadlovém gardu – Finové dvakrát vedli, ale v 58. minutě vyrovnal enfant terrible Duda a v samostatných nájezdech zařídil hostům cenný bod navíc Hlinka.

Kalevan Pallo - Plzeň 0:4

Finské turné zakončila Plzeň druhou výhrou, tentokrát v normální hrací době. Konto seveřanů zatížil hattrickem Vlasák a jednou trefou Hanzlík. Hokejisté Plzně tak pronikají evropskou soutěží stejně směle jako jejich fotbaloví kolegové. Tento týden je čekají tři utkání v ČEZ Aréně – postupně přivítají Vídeň, Slovan Bratislavu a v neděli Tapparu Tampere.

Žádné komentáře:

Okomentovat